به گزارش خبرگزاری فارس از قائمشهر، محمد انجم شعاع سهشنبه شب در پنجمین همایش تکریم از چهرههای قرآنی و آیین تجلیل از فعالان و خادمان قرآن کریم شهرستان قائمشهر در سالن اجتماعات شهرداری قائمشهر اظهار کرد: بیش از ۳ هزار ساختار حقوقی و ۵ هزار و ۲۰۰ خانه قرآن شهری، روستایی و عشایری در کشور وجود دارد و در هر خانه دو معلم و در هر موسسه ۱۰ معلم مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: مازندران همیشه بعد از تهران بالاترین جمعیت ساختار مردمی را در محافل قرآنی داشته که بخشی از آن ناشی از عشق ذاتی و درونی مردم استان است و بخشی هم ناشی از تلاش سالیان دراز موسسههای قرآنی است که ثمره آن را امروز مشاهده میکنیم.
انجم شعاع با اعلام اینکه جای خالی برگزاری همایش امروز مازندران در کشور احساس میشد، اضافه کرد: در فرمایشات مقام معظم رهبری بر رونق جلسات خانگی قرآن و اینکه موسسات بخشی از فعالیتهای خود را به جلسات خانگی اختصاص دهند، تاکید شده است.
مدیرعامل اتحادیه قرآنی کشور با بیان اینکه تعداد کثیری از معلمان و مروجان قرآنی در سطح کشور برای توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی و اُنس با قرآن فعالیت میکنند، تصریح کرد: وظیفه مسؤولان، شناسایی، حمایت و تجلیل از این خادمان قرآنی است تا کسانی که در این عرصه به هر میزان دانش مدیریتی و آموزشی دارند ترغیب به توسعه فرهنگ قرآنی شوند.
*در دولت سیزدهم چرخش بزرگی رخ داد
همچنین عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شهرداری قائمشهر به موازات خدمات عمرانی و شهری به حوزه فرهنگ هم توجه ویژهای دارد، گفت: انجام چنین همایشی موجب ارتقای معنویت و فرهنگ شهر میشود.
آیتالله علی معلمی قرآن را کتابِ حیاتبخش و کتابِ نور و زندگی خواند و افزود: کلمه قرآن به معنی کتاب خواندنی است که نقشه راه زندگی انسان و کتاب هدایت است و در آن تردید و شک و شبهه برای متقین وجود ندارد.
امام جمعه قائمشهر تصریح کرد: شانیت قران، هدایت همه انسانهاست اما نتیجه و ثمره آن در وجود اهل تقوا و متقین ریشه میدواند.
آیت الله معلمی با اشاره به نزدیکی سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) بیان کرد: استقامت در مسیر ایمان یکی از بزرگترین درسهای ایشان به همه ما است که با تحمل ۱۴ سال رنج زندان، تبعید و انزوا زمینهساز انقلاب و عزتمندی ماندگار ایران اسلامی شدند.
وی تشریح کرد: شناخت وظیفه و عمل به آن یکی دیگر از درسهای بزرگ امام راحل به همه است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سیاستهای مقتدرانه دولت سیزدهم اظهار کرد: مواضع دولتمردان گذشته که تکیه به غرب و کوتاه آمدن بود با ماهیت انقلاب سازگاری نداشت و دیدیم که توفیقاتی نیز حاصل نشد اما در این دو سال در دولت سیزدهم چرخش بزرگی رخ داد و همه عظمت و قدرت منطقه ایران را به عینه مشاهده کردند و حتی کشورهایی مثل عربستان و مصر با ارسال پیامهایی خواهان رابطه با ایران اسلامی شدند.
در ادامه معاون شهردار قائمشهر به بیان مهم ترین اقدامات شهرداری قائمشهر در حوزه فرهنگی پرداخت و اظهار امیدواری کرد: شاهد تکرار چنین برنامههایی که موجب رشد و توسعه فرهنگ در شهرستان قائمشهر میشود، باشیم.
حمیدرضا خنکدار افزود: جشنوارهها و برنامههای مهم فرهنگی در سال گذشته با همت شهرداری قائمشهر برگزار شد که از جمله آنها میتوان به برگزاری بیست و دومین و بیست و سومین جشنواره نسیم حیات، برگزاری شانزدهمین و هفدهمین جشنواره تلاوتهای مجلسی کشور، برگزاری جشنواره اردیبهشت مقاومت، نخستین یادواره شهدای منتسب به شهرداری قائمشهر، ویژه برنامههای عید غدیر و نخستین جشنواره فرهنگ قرآنی رضوان اشاره کرد.
دیدگاهتان را بنویسید