به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، مشکلات بازار مرغ تمامی ندارد گویی قرار نیست به مشکلات این حوزه پایان داده شود.
اگر از مشکلات و دردسرهای نبود مرغ به میزان کافی در مراکز عرضه مرغ بگذریم باید گفت حتی تعیین قیمت مرغ با قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان هم نتوانست پایانی برای قیمت پروازی مرغ باشد.
شهروندان در مراجعه به فروشگاههای عرضه مرغ اطلاع دادند که مرغ با قیمت ۲۸ هزار تومان در حال عرضه است و فروشندگان در پاسخ به گلایه شهروندان اعلام کردند که چگونه ممکن است مرغی را که با قیمت ۲۵ هزار و ۸۰۰ تومان خریداری میکنند با قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان به فروش برسانند و متضرر خواهند شد.
در کنار دردسرهای مرغ این روزها عبور مرغ از قیمت مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومانی در نوع خودش جالب است و مشکلات بسیاری به همراه دارد.
*مرغ باید با قیمت دولتی عرضه شود
مسعود احمدیحاجی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در اینباره در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: براساس آنالیز صورت گرفته قیمت مرغ زنده با قیمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان در اختیار کشتارگاه قرار میگیرد و در کشتارگاه بعد از کشتار با قیمت ۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان تحویل فروشگاه میشود و در فروشگاه نیز با قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان باید به فروش برسد.
وی افزود: قیمت واحد مرغ در سراسر کشور ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است و فروش با قیمت بیشتر تخلف محسوب میشود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: با توجه به اینکه ۱۰۰ درصد نهادهها در اختیار مرغداران قرار میگیرد باید مرغ با قیمت دولتی توزیع شود.
*فروش مرغ با قیمت غیرمصوب تخلف است
احمدی حاجی ادامه داد: فروش مرغ با قیمت غیر از ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تخلف محسوب شده و دستگاههای نظارتی نیز در این زمینه باید بهصورت جدی با این موضوع برخورد کنند.
وی تصریح کرد: احتمال دارد دلیل این تخلف این موضوع باشد که دلالان مرغ زنده را از مرغدار خریداری کرده و خودشان به کشتارگاه میفروشند که تخلف محسوب میشود.
*باید حلقههای کاذب برداشته شود/ باز هم پای دلالان به میان آمد
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه باید این حلقههای کاذب برداشته شود، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید دستگاههای نظارتی با واسطهها برخورد کنند تا مرغ با قیمت مصوب عرضه شود.
*هیچ کمبودی نداریم
احمدی حاجی با اشاره به کشتار ۴۵۰ تا ۵۰۰ تن مرغ در مازندران، افزود: این درحالی است که میزان مصرف روزانه در مازندران ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن است که در واقع مازاد تولید دارم و به هیچ وجه کمبود نداریم.
وی یادآور شد: همچنین در اردیبهشت ماه امسال ۱۳ میلیون قطعه جوجهیزی انجام شده است که به این معنا بوده که نباید هیچ مشکل کمبودی داشته باشیم و مرغ مازاد به سایر استانهای دیگر ارسال میشود.
دیدگاهتان را بنویسید