بازی شوترلند با یک ترکیبی جذاب توانسته چیزی که پیشتر با Merge Airplanes دیده بودیم را با شکل و شمایلی اکشنتر ارائه بدهد. شوترلند ترکیبی از سبک دفاع از قلعه (Tower Defense) و Idle محسوب میشود.
بخش دفاع از قلعه این است که در بازی دشمنان از یک نقطه شروع به حرکت میکنند و با گذاشتن یک سری ساختمانهای دفاعی که اینجا شخصیتهای بامزهای هستند نباید بگذارید این دشمنان خط پایان را به چشم ببینند.
حملهها در بازی موج موج هستند، به این شکل که دشمنان در گروههای مختلف وارد نقشه میشوند و بعد از شکستشان نوبت به یک غول میرسد و تا وقتی که ببازید این اتفاق تکرار میشود. اگر هم تعداد دشمنانی که از خط پایان میگذرند از مقدار معینی عبور کند، خواهید باخت.
وسط بازی به فضایی اختصاص داده شده که بخش تولید ساختمانهای دفاعی را بهعهده دارد. با کشتن دشمنان مقداری انرژی به دست میآورید و با کلیک روی دکمه ساخت، این انرژیها تبدیل به ساختمان میشوند و یکی از خانههای وسط را پر میکنند.
نکته اینجاست میتوانید ساختمانها را با هم ترکیب کنید. در اینجا هر کدام از نیروهایتان یک رتبهای دارند و اگر آنهایی که دارای رتبه یکسان هستند را رو هم بگذارید، ترکیب شده و قویتر میشوند.
بازی در حال حاضر چهار ساختمان مختلف دارد با چهار زیر شاخه دارد که با پیشروی آزاد خواهند شد. یکی از بخشهای جالب بازی به همینجا برمیگردد. نیروهای آزاد شده صرفا بهترین نیستند و بازی روندی کلش رویالی را پیش گرفته است.
در واقع هر ساختمان نکات مثبت و منفی خودش را دارد و این باعث شده بعضی وقتها یک استراتژی ترکیبی را پیش بگیرید. یعنی جای استفاده صرف از ساختمانهای جدیدتری که آزاد شدهاند، سراغ ترکیب نیروهای قدیمیتر و جدیدتر بروید.
اما یکی دیگر از کارهای جالبی که بازی انجام داده، قابلیت تغییر مکان نیروها است. به این شکل که میتوانید هر وقت که خواستید، جای تاورها را عوض کنید. نکته مثبت قضیه کجاست؟ باعث شده تا بازیکن درگیرتر بشود.
برخلاف بقیه بازیهای دفاع از قلعه که عمدتا قبل از شروع حملات درگیر هستید و صرفا به عنوان بیننده ماجرا را نظاره میکنید، اینجا هر وقت که احساس کردید یکی از بخشهای نقشه ضعیفتر است میتوانید خیلی سریع جای تاورها را تغییر بدهید.
در نهایت باید گفت شوترلند به عنوان ترکیبی از سبک Idle و دفاع از قلعه، توانسته تجربه فراموش نشدنی ارائه بدهد. بازی مشخصا برای ادامه حیاتش به ویژگیهای بیشتری نیاز دارد تا همچنان مخاطب را کنجکاو نگه دارد اما در این نقطهای که هست میتواند برای ساعتها بازیکن را سرگرم کند.
دیدگاهتان را بنویسید