آیتالله محمدباقر محمدی لائینی روز چهارشنبه در جریان دیدار معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با وی، با بیان اینکه متاسفانه دشمن وارد خانه، ذهن و فکر حتی مجموعه ارزشی جامعه ما شده است، بر لزوم تحقق دیدگاه و منویات رهبر معظم انقلاب در بخش جهاد تبیین تاکید کرد و اظهار داشت: پیشرفت های کشور در بخش های مختلف باید برای مردم تبیین و بازگو شود چرا که دشمن با سیاه نمایی سعی بر ضعیف نشان دادن قدرت کشورمان دارد و انسان هم تابع قدرت است.
وی با بیان اینکه ترویج ایران قوی بهترین دلگرمی برای مقابله با دشمن است، تصریح کرد: دشمنان در مرزهای دریایی حتی حاضر نیستند با نیروهای سپاه درگیر شوند، اما بدخواهان نظام اسلامی ایران را سیاه و ضعیف و در حال سقوط نشان میدهند، در حالی که اینطور نیست.
نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: تقویت معنویات با ابزاری همچون اعزام به سفر، برگزاری مراسم و غیره بسیار کار درستی است، حضور مربیان و مشاوران دینی دوره دیده نیز در بین این جامعه موثر است.
آیت الله لائینی گفت: باید با معلمان نیز نشستهای فرهنگی برگزار کرد تا با جهاد تبیین اقدامات اثرگذار تر باشد و اصل مسائل سازمانی هم فرهنگ است و امیداریم شاهد تربیت مدیران فرهنگی باشیم.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور نیز در سخنانی با بیان اینکه در اغتشاشات اخیر، جوانان محور کانون توجهات دشمنان و رسانه های معاند نظام بودند، انجام کارهای فرهنگی برای این قشر را بسیار اثرگذار توصیف کرد و گفت: برپایی نمایشگاه و اعزام نوجوان و جوانان به اردوهای فرهنگی کشور می تواند نتایج بسیار مثبتی به همراه داشته باشد.
حجت الاسلام علی جعفری بر لزوم توجه بیشتر به نوجوانان مناطق محروم کشور تاکید کرد و با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) به لحاظ نوع وظیفه و تکلیف قانونی، با نوجوانان هیچگونه همگرایی و همصدایی ندارد تا از طریق مددکاری به این افراد خدمات ارایه شود.
راه اندازی مربی تلفنی در کمیته امداد
وی از راه اندازی سامانه تلفنی باعنوان مربی تلفنی در کمیته امداد به منظور ارایه خدمات به نوجوانان محروم کشور خبر داد و با بیان اینکه مرحله نخست این طرح در تهران عملیاتی شده است و در آینده در سایر مراکز استانی نیز راه اندازی خواهد شد، ادامه داد: هم اکنون ۳۰۰ هزار دانش آموز محروم تهران از مربی تلفنی برخوردار هستند.
وی با عنوان اینکه این طرح تاکنون با نتایج بسیار مثبتی نیز همراه بوده است، گفت: با راه اندازی این سامانه افرادی که در معرض خطر و آسیب خودکشی و یا ترک تحصیل قرار دارند ،شناسایی و از خدمات مشاوره ای و پشتیبانی لازم برخوردار خواهند شد.
وی افزود: به همین منظور نیز در یکسال گذشته نسبت به راه اندازی شرکت و کلنیک های زنجیره ای روز کشور اقدام شد و قرارگاه آن نیز امروز در ساری افتتاح می شود تا با استفاده از طلاب و روحانیان کنشگر، کارهای روانشناختی با رویکرد اسلامی و مشاوره مذهبی به نوجوانان و جوانان انجام شود.
راه اندازی ۱۰۰ کلینیک مشاوره ای در مازندران
وی از انجام مقدمات لازم برای راه اندازی ۱۰۰ شعبه کلینیک زنجیره ای با اولویت بکارگیری طلاب و روحانیون کنشگر در آینده نزدیک در مازندران خبر داد و با بیان اینکه کمیته امداد نیز برای راه اندازی این مراکز تسهیلات لازم را به متقاضیان واجد شرایط پرداخت خواهد کرد ،گفت: در این کلینیک ها خدمات رایگان به مددجویان ارایه می شود تا گفتمان روانشناختی خوبی در سطح کشور جاری و ساری شود تا با سیطره جوانان انقلابی بتوانیم از بروز مشکلات احتمالی در آینده کشور جلوگیری کنیم.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور ادامه داد: در این مراکز علاوه بر شناسایی نوجوانان در معرض آسیب، استعدادهای نوجوانان محروم مناطق کشور نیز شناسایی و متناسب با آن خدمات مشاوره ای، تحصیلی و کنکوری به این افراد ارایه خواهد شد.
حجت الاسلام جعفری افزود:کمیته امداد مازندران هم اکنون ۲۳۵ نخبه مدد جو را زیر پوشش دارد و با اقدامات صورت گرفته این میزان در سال آینده به یکهزار نفر افزایش خواهد یافت تا از خدمت مشاوره ای، تحصیلی و کنکوری این کلینیک های زنجیره ای نیز بهره مند شوند.
راه اندازی سامانه هوشمند ارتباط گیری با نوجوانان
وی از راه اندازی سامانه ارتباط گیری با نوجوانان سراسر کشور در سال جدید خبر داد و گفت: در نخستین سال از راه اندازی این سامانه، ۱۵ هزار و ۶۵ دانش آموز نوجوان مازندرانی از پشتیبان تحصیلی، مشاوره ای و مربی تلفنی برخوردار خواهند شد.
وی از امضای قرارداد همکاری با موسسه تخته سیاه برای انجام خدمات مشاوره ای به نوجوانان خبر داد و افزود: از ۶ هزار و ۹۸۰ دانش آموز ابتدایی در مازندران حدود یکهزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز مقطع اول و دوم، در معرض ترک تحصیل هستند که پس از شناسایی کامل و برقراری تماس، از خدمات مددکار اجتماعی بهره مند خواهند شد.
کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران ۸۰ هزار خانوار در قالب ۱۳۰ هزار نفر جمعیت را زیر پوشش دارد.
دیدگاهتان را بنویسید