علی باقری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نداشتن مهارت بیشتر فارغ التحصیلان، مهارت آموزی را مسئله مهم بیان کرد و گفت: با توجه به شعار سال جاری باید از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان برای توسعه مهارت و اشتغال در استان بهره گرفت.
وی با اشاره به تعامل مطلوب با پارک علم وفناوری استان یادآور شد: پیشنهادات خوبی برای توسعه اشتغال و بهره گیری از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان ارائه شده است.
وی شمار مراکز کاریابی را در استان ۵۰ مرکز اعلام کرد و گفت: تاکنون بیش از ۱۵ هزار نفر از کارجویان به مراکز کاریابی مراجعه و ثبت نام کردند.
باقری با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان درپی نیروهای ماهر هستند، افزود: راه اندازی شرکتهای دانش بنیان مستلزم طی فرایندهایی است و تاکنون ۲۲ شرکت تعاونی دانش بنیان و یک اتحادیه دانش بنیان متشکل از هشت شرکت تعاونی در استان راه اندازی شده است.
مدیرکل تعاون مازندران شمار شرکتهای تعاونی را بیش از هفت هزار واحد اعلام کرد و گفت: برخی از این شرکتها دارای محصولات دانش بنیان هستند.
وی معافیت ۱۵ ساله از مالیات و عوارضهای مختلف و ارائه تسهیلات کم بازده را از جمله برنامههای حمایتی از شرکتهای تعاونی دانش بنیان ذکر کرد.
دیدگاهتان را بنویسید